Pages

saranghae

saranghae

Sunday, August 21, 2011

Yeayyyyyyy Chelsea Menang

Alhamdulilah tenet skang dah ok. Aku dah campak Sg Kelang broadband celcom yang semak tu. Sekarang aku dah guna Unifi. Perghhhh!!!! Jadi jakun aku jap sebab Unifi laju giler. Yelah mana pernah guna tenet yang laju2 ni. Selalu asyik loading cam kura-kura so bila dapat yang pantas macam tunder ni jadi excitedlah kan.Dah bolehlah aku rajin2 update blog dan blogwalking kat blog kamu2.

Demam EPL dah bermula minggu lepas. Menyaksikan permulaan daripada team kesayangan aku Chelsea yang tak berapa memberangsangkan. hanya mampu seri je tapi game tengah malam tadi buat kami peminat-peminat The Blues tersenyum lebar sebab team kesayangan aku menang menentang West Bromwich Albino. Gol2 sumbangan Anelka & Malouda. tetiba aku rasa Anelka dengan Malouda macam hensem je huhuhu

Dah2 aku nak stop. Nak gi layan Youtube lak.


Chelsea FC Song - Blue Day

Saturday, August 6, 2011

Promote Jap

Salam Ramadhan.

Entry kali ni aku nak promote page Mr. BF aku. Dia bisnes segala jenis jersy. So kalau korang2 nak cari jersey kelab-kelab terkemuka eropah ataupun jersey Harimau Malaya bolehlah jengah page ni ye Football Mania Jersey Store

Harga cun2, barang2 pun quality tip top. Bolehlah kalau nak beli untuk diri sendiri ataupun sebagai hadiah untuk yang tersayang.