Pages

saranghae

saranghae

Saturday, August 4, 2012

1st Experience Guna Kamera Mahal (Jakun wehhhhh)


















Cantik gak eik......boleh tahan gaklah walaupun tak tau guna langsung.....







Friday, August 3, 2012

Haissshhhhhh!!! Tebalnya Sawang kui..kui..kui..

Taadaaaaaaaaaaaaaa.............new look for my blog. ada unsur2 gedixs di situ ye. But who cares???? blog akukan so suka HATI akulah........actually aku dating dengan encik google dari tengahari tadi so terjumpalah blog2 yang mengajar tutorial untuk buat benda2 ni semua and after beberapa percubaan terhasillah apa yang ada sekarang ni.....

Ada banyak lagi yang aku nak buat sebenarnya tapi memandangkan mood bosan dah datang so aku sign out dululah. Nanti2 sambung balik. Oh!!! sebelum aku terlupa aku nak wish Selamat Menjalani Ibadah Puasa untuk korang semua......