Pages

saranghae

saranghae

Saturday, June 18, 2011

Bila Cemburu tandanya sayang.....


Kalau sayang dan cinta memang perlu cemburu ke? Kalau tak cemburu maknanya tak sayang ye? Tapi macam mana lak kalau cemburu tahap dewa tingkat tertinggi? Tupun cinta dan sayang gak ke? Macam mana lak kalau langsung tak cemburu? Adoiiii serba salah ni perasaan aku jadinya. Sebelah kata perlu cemburu sebelah lagi kata jangan cemburu. Tapi aku rasa setakat ni perasaan cemburu aku ni masih terkawal.
Tapi kadang-kadang hati aku ni over sangat. Selalu kepikiran yang enggak-enggak. Ada je setan yang dok hasut hati aku yang membuatkan cemburu pun terbit tapi aku rasa mungkin factor pengalaman yang lepas yang membuatkan aku jadi macam tue. Menjadi seorang yang agak cemburu lebih dari dulu. Kalau dulu aku macam tak kisah kalau ex bf aku nak keluar dengan sape pun sebab pemahaman aku time tue at the end of the day dia akan balik kat aku jugak tapi tersilap ye sebabnya dia end up kahwin dengan awek lain. Padan muka aku. So aku taknak banana fruits two times.
Cuma perasaan aku ni kadang-kadang jahat. Ada je benda yang aku risaukan tapi sebenarnya tak sepatutnya aku risau pun. Kadang-kadang hal-hal remeh pun boleh buat aku kecik hati. Contohnya sape yang sms dululah, xreply I love u lah huhuhu memang macam bebudak kan tapi boleh jadi isu jugak bagi aku tau :p semoga dia tak rimas dan lemas dengan semua tue. Bagi aku itulah warna-warni dalam perhubungan. Yang menceriakan hari-hari kami. Sesungguhnya aku sayang dia.


Terima kasih sayang kerana membawa warna-warni pelangi dalam kehidupan baby…..
i love u more than yesterday and tomorrow and the day after tomorrow and forever…..





Thursday, June 9, 2011

Aku merapu lagi

Adehhhh tak tau nak update apa. Blog pun dah berhabuk, bersawang segala bagai. Betullah kata member aku tulis blog ni bermusim. Bila time rajin sehari sampai 5,6 kali update blog tapi bila datang time malas mahu makan tahun blog terbengkalai. Aku bukannya malas tapi sebab internet aku sangat laju tu yang buat aku pun sangat rajin nak update.

Aku sebenarnya tak sabar tunggu kedatangan bulan July. Dok menghitung hari je skang ni.Tak sabar nak tengok my favorite team secara live. Yeahhhh!!!! Its time for CHELSEA FOOTBALL CLUB TOUR 2011. Dulu time Man Utd datang aku sibuk2 gak pegi. Sebab nak tengok Beckham je dan memang dapat tengok pun Beckham sebesar semut je kt atas padang tue huhuhu  mintak2lah kali ni aku dapat tengok Buah Hati aku tue dalam jarak yang agak dekat...teruja giler ni.....agak2 ada ke autograph session nanti eik??? Hmmm jangan kempunan dah le....