Pages

saranghae

saranghae

Friday, February 11, 2011

Taaaadaaaaaaaaaa!!!!!! Penyertaan Contest Pertamaku Kehkehkeh

First time nak join contest dan seumur hidup aku berblogging nilah kali pertama aku join contest. Sebab apa aku nak join contest ni? entah aku pun tk tahu. Penganjur contest nye FiqKBE

Puas le aku geledah lappy aku ni nak cari my splash moment picture untuk di hantar ke contest ni at last aku jumpa picture yang kiut miut ini

hahaha ini picture anak buah aku yg paling latest sekali Izzati Ameelia (3 bulan). Picture ni first time dia mandi pool. Lokasi : kat Citrus Hotel KL. Oleh kerana aku ni buta bab edit mengedit so terima jelah picture yang suci lagi masih dara ini ngehngehngeh

Korang kalau nak tahu terms & conditions utk contest ni klik je kt SINI atau kt TERMS & CONDITIONS bwh banner ni

Terms & conditions
Satu lagi syarat contest ni akukena tag at least sorang rakan blogger hmmmm....sape eik aku nak tag...jap pikir jap eik.....oklah aku tag Cik Puan Anastasyea sebab aku rasa aku nak tag le huhuhu.....

3 comments:

  1. alolo.. comel nyer izzati amelia dlm pelampung tu =D

    tq for joining my contest =)

    ReplyDelete