Pages

saranghae

saranghae

Saturday, June 28, 2014

Ucapan Selamat Berpuasa daripada Kim Jong Kook #runningman #malaysia




Daebak!!!! Kookie ucap selamat berpuasa dalam Bahasa Melayu. Gumowa oppa! 

Yeaayyyyyy!!! Esok Puasa


Hoohohoho sekejapan je dah setengah tahun Tau2 esok dah puasa. Alhamdulilah masih diberi kesempatan oleh Allah SWT untuk bertemu dengan Ramadhan kali ni. Ciksue nak share niat puasa manalah tau ada yg dah terlupa.

Selamat Menjalani Ibadah Puasa uolss. Semoga Puasa kita diberkati oleh Allah SWT dan mohon ampun salah dan silap. Maaf Zahir Batin.



Wednesday, May 14, 2014

Raja Jatuh Cinta #AkuJatuhCinta



Lagu ni sebenarnya lagu lama. Lagu Kumpulan Numata. Aku suka sangat dengar lagu ni sebab muzik yang sangat relax. Bila otak tengah jammed layan lagu ni memang best. Anyway, lagu-lagu Numata banyak yang best2. Cuba korang layan lagu Pesona dengan Begini Begitu. Memang best. Muzik dorang ni unik. 

Numata ada album baru ke eik?



Sunday, March 23, 2014

Ehhh!! Kami Dah 3 Tahun??






Happy Our 3rd Anniversary Sayang!!!!!!